Piv Huvluv

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 14 januari 2023 20u00 - 23u00
GC De Bunder - IEPERSESTRAAT 52b, 8890 MOORSLEDE
PIV VERENIGT! STAND-UP COMEDY Verenigingen, je vindt ze in elke gemeente of stad, in alle kleuren en maten, voor alle leeftijden en doelgroepen. Het zijn stuk voor stuk plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen aan de slag gaan en hierbij heel wat meemaken. Kortom een wereld met een eigen kracht en levendigheid. In deze voorstelling neemt Piv je mee doorheen het wel en wee van zijn eigen veren
PIV VERENIGT! STAND-UP COMEDY
Verenigingen, je vindt ze in elke gemeente of stad, in alle kleuren en maten, voor alle leeftijden en doelgroepen. Het zijn stuk voor stuk plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen aan de slag gaan en hierbij heel wat meemaken. Kortom een wereld met een eigen kracht en levendigheid.
In deze voorstelling neemt Piv je mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van evenementen, voorstellingen of benefieten? Of de zoektocht naar vrijwilligers, het samenstellen van het bestuur en het verkiezen of aanduiden van een voorzitter? De creativiteit die nodig is bij de obligate geldinzamelacties met 'kaartingen', wafelenbak, tombola en de fondsenwerving via subsidiereglementen met punten en hoe de ‘kas’ goed te beheren. Al dit wordt overwonnen door de camaraderie, de verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is uiteindelijk wat telt voor al die duizenden vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen.
Iedereen die ook maar één keer lid is geweest van een vereniging - wie in Vlaanderen eigenlijk niet? - zal hier duimen en vingers aflikken van zoveel hilarische herkenbaarheid. Kom kijken en raak samen met Piv in de ban van het verenigingsleven!
Tickets : Piv Huvluv
Abo: 12 € - VVK: 14 € - ADD: 15€
Zaterdag 14 januari 2023 20.00u in GC De Bunder
Org: Landelijke Gilde Moorslede
Tickets: via 0494/564817 – vynckier.chris@telenet.be
vrije zitplaatsen
Foto : Promobeeld: https://www.bing.com/images/blob?bcid=qDlbVrzb5gYEkRbe8zar9HcV86xf.....3U

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Piv Huvluv
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Moorslede
Meer weten?
Prijs
€ 14,00
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0494/56.48.17